Homo ontmoetingsplaatsen

ontmoetingsplaatsen voor homos

Homo ontmoetingsplaatsen zijn momenteel vooral gekend als een plek langs de baan, een bos, een verzorgingsplaats, een parking of een openbare ruimte, waar dat homoseksuelen en biseksuele mannen elkaar in het geheim kunnen ontmoeten. Meestal zijn deze afspraakjes ook nog anoniem en uiten deze vooral op seksueel vlak. Uit onderzoek is daarnaast ook gebleken dat meer en meer heteroseksuelen hiernaartoe komen. Daarom is de anonimiteit van groot belang. Thuis mag dit niemand weten of ze zijn ook gewoon zeer nieuwsgierig.

Toch is het zo dat deze homo ontmoetingsplaatsen net iets meer zijn dan enkel maar een seksafspraakje. Meer en meer wensen homoseksuelen of biseksuelen gewoon samen te komen op een rustige plaats en dat kan ook voor een gewone babbel zijn. Even gezellig bij elkaar zijn en nood hebben aan het bijzijn van een gelijke.

Homo ontmoetingsplaatsen

Overal ter wereld en dus ook in België zijn er een tal van mogelijke homo ontmoetingsplaatsen. Deze staan ter beschikking voor het ontmoeten van homoseksuele mannen maar ook biseksuele mannen komen hier vaak naar toe. Deze plaatsen worden in het geheim betreden, omdat homo’s vaak te maken krijgen met geweld en agressie. Sommige plaatsen werden ondertussen gesloten, omdat men geen veiligheid meer kon bieden of de overlast naar anderen dan weer te groot werd.

Toch blijkt na onderzoek dat op de reële homo ontmoetingsplaatsen heel veel biseksuele en zelf ook heteroseksuele mannen aanwezig zijn. Dit tot wel 80 % van het bezoek. Daarom kiezen de mannen op deze plaatsen vaak voor anonimiteit en dat maakt het natuurlijk niet zo gemakkelijk, wanneer je echt op zoek bent naar een serieuze date.

Wie graag wilt weten waar hij zo een ontmoetingsplaats kan vinden of wie graag even wilt zoeken naar een Gay event kan dit met behulp van een app op de smartphone. “Woufit”. Deze app zoekt een gay event in jouw buurt op en zo weet je meteen waar je deze dag of avond moet zijn. Probeer hem zeker even uit, deze app is eenvoudig en bovendien discreet.

Homo ontmoetingsplaatsen

Digitale ontmoetingsplaatsen

Gelukkig kan je, wanneer je op zoek bent naar een serieuze date of graag een band schept dat langer duurt dan een uur, ook homo’s ontmoeten via het internet. Daarvoor zijn er een tal van digitale ontmoetingsplaatsen zoals een datingsite wel gekend. En ook voor homo’s zijn er zeer specifieke datingsites opgesteld. Daarbij kunnen mannen die op zoek zijn naar mannen, een correct profiel aanmaken en naar hartelust hun droomprins zoeken. Man zoekt man afspraakjes?

Ook wie een avontuurtje wenst kan dit nog steeds via deze platformen. Geef duidelijk aan wat je zoekt en dan kan dit gebeuren in een net iets serieuzere omgeving. Naast een goede screening zit je ook in een veel veiligere omgeving en kan je meteen ook de gegevens van de persoon even nakijken. Dit zorgt ervoor, wanneer een date tot stand komt, dat je dit veiliger en betrouwbaarder kan doen.

Maak nu een GRATIS account aan bij Gay Parship

Bovendien houden deze digitale homo ontmoetingsplaatsen een goede discretie aan. Je profiel wordt niet zomaar openbaar vertoond op de zoekmachines en enkel betalende accounts, die dan ook op zoek zijn, kunnen je gegevens lezen. Je geeft zelf in wat je openbaar wilt maken en niemand kan je tot iets verplichten.

Gay parship

Gayparship is één van de bekendste en de beste digitale homo ontmoetingsplaats. Deze datingsite heeft zich speciaal gericht op alle homoseksuelen. Als onderdeel van het meest bekende datingsite Parship, houden zij hetero en biseksuelen buiten de accounts van Gay Parship. Zo kan niemand zich mislezen en kom je steeds met de juiste mensen in contact. Deze datingsite werd opgericht om alle heteromannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, een grote kans te geven op slagen. Wens je toch nog graag een avontuurtje of een leuke band te scheppen als goede vrienden, dan kan dat natuurlijk ook op deze site.

Daarnaast richten zij zich op mensen die net iets hoger zijn opgeleid. Want die personen voelen zich niet zo snel thuis in de wereld van de “gewone” datingsite”.  Bovendien is iedereen naar iemand op zoek van gelijk niveau. Dat praat gemakkelijker en bouwt ook een band op. Vul een grote vragenlijst en ontdek al heel snel wie bij jou zou kunnen passen? De match die gemaakt wordt, is compleet berekend en ook kan jij zo nagaan waarom die persoon echt zo goed bij je past. Door te vragen compleet in te vullen, kan je niet alleen een goede match vinden, maar geef je ook meteen mee wie jij bent. Zo is ook daar iedereen van geïnformeerd, die interesse in je toont.

Gayparship staat op nummer 1 in onze TOP 10 van Gay Dating Sites met 9.7/10!

Ontdek hier onze TOP 10.

Wanneer je echt op zoek bent naar een serieuze relatie dan zit je alvast zeer goed bij Gay Parship, want uit onderzoek bleek dat een grote 40 % van de ingeschreven leden uiteindelijk een goede match gevonden heeft. Dat is behoorlijk hoog.

homo dating in belgie

Kiezen voor digitale homo ontmoetingsplaatsen?

Niet alleen omdat de wereld van nu steeds meer digitaal wordt, maar ook omdat deze weg een stuk toegankelijker is. Het is net dat tikkeltje gemakkelijker om met iemand aan de praat te raken en een eerste contact te leggen. Daarnaast zijn de digitale platformen heel discreet en ook een pak veiliger dan de meeste homo ontmoetingsplaatsen. Discretie is voor vele homoseksuelen echt een must en dat kan Gay Parship je echt wel bieden. Geen profiel dat zomaar op de zoekmachine te vinden is en uitgebreid kunnen praten en spreken zonder je onveilig te moeten voelen.

Digitaal heeft ook meer bereik. Op een homo ontmoetingsplaats moet je je beperken tot een beperkt aantal personen of 1 persoon waar je zelf al mee hebt afgesproken en bovendien is de verplaatsing ook niet altijd even gemakkelijk. Daarnaast zijn niet alle homo ontmoetingsplaatsen even veilig. Er vertoeven ook meer en meer hetero mannen en sommigen vormen een kleine agressie.

Bij het maken van een online account op digitale ontmoetingsplaatsen zoals een datingsite, kan je met meer mensen in contact komen, waar jij dan weer zelf je keuze kan maken met wie je echt op date wilt. Bovendien gebeurd dit discreet en wordt agressie achterwege gelaten. Met een goede match krijg je meteen eenzelfde verwachting, niveau en gelijke persoon voor je.


ONZE GAY DATING WEBSITE FAVORIET VAN 2019?
GAY PARSHIP!


MAAK GRATIS ACCOUNT