Gay Parship Review


Gay Parship review

In dit artikel geven we je een Gay Parship review. Als je gay bent dan kun je je natuurlijk op een ‘gewone’ online datingsite inschrijven. Iedere landelijk bekende datingsite en ook veel minder bekenden staan open voor zowel heteroseksuele contacten als voor homo mannen en -vrouwen.  Maar het probleem kan zijn dat je door de verkeerde leden benaderd wordt omdat ze niet goed lezen. Een minder vaak voorkomend probleem, maar niet uit te sluiten, is dat je te maken krijgt met minder prettige berichten van de bekrompen groep mensen die gays niet accepteren. Daarom kun je je voor serieuze dating beter inschrijven bij een dating community die zich specifiek op gays richt, zoals bijvoorbeeld Gay Parship.

Wat is Gay Parship?

Gay Parship is een apart onderdeel van de bekende datingsite Parship. Parship richt zich vooral op hetero relaties, Gay Parship is, zoals de naam al duidelijk aangeeft, speciaal bedoeld voor gays die op zoek zijn naar een serieuze relatie, maar ook als je iemand zoekt voor een date, een leuke vriendschap of een speciaal doel zoals een gezamenlijke hobby. Iedereen is welkom op Gay Parship, ook als je hetero bent mag je je in principe gewoon aanmelden, al ligt dit misschien niet zo voor de hand.

Gay Parship review

Gayparship scoort 9.7 in onze TOP 10 van Beste Dating Websites

Gayparship staat dus nog altijd met stip op nummer 1 in onze TOP 10 GayDating Websites.

Dating voor hoger opgeleiden

Gay Parship richt zich hoofdzakelijk op mensen die hoger opgeleid zijn. Zij voelen zich vaak minder goed thuis bij gemiddelde datingsites omdat ze hier ook mensen kunnen treffen die qua niveau niet echt matchen. Dit is zeker niet arrogant of verwaand. Als je op zoek bent naar een partner voor een serieuze relatie is het wel zo prettig als jullie op hetzelfde niveau gesprekken kunnen voeren. Je mag dan ook gerust eisen stellen aan het denkniveau van je toekomstige partner. Bij Gay Parship is driekwart van de ingeschreven leden hoger opgeleid. Daarnaast is zo’n 85% qua leeftijd 30+ en dus serieus op zoek naar een relatie.

GRATIS GAYPARSHIP MAKEN

Waarom moet ik zoveel vragen beantwoorden als ik me aan wil melden?

Als je hebt besloten je aan te melden bij Gay Parship ga je aan de slag met het aanmaken van je profiel. Hiervoor word je uitgenodigd om een flink aantal vragen te beantwoorden. Misschien vind je het moeilijk om zo veel over jezelf te vertellen, maar aan de hand van jouw antwoorden worden er members aan je voorgesteld die mogelijk goed bij je passen. Je geeft niet alleen informatie over wie jij bent, maar ook waar je naar op zoek bent.

Gay Parship review

Je profieltekst schrijven voor Gay Parship

Behalve de vragenlijst is ook je profiel erg belangrijk. Met deze tekst stel je je voor aan de andere members die na een zoekopdracht mogelijk jouw profiel voorgeschoteld krijgen als mogelijke match. Het is dus zaak om een goede en positieve indruk te geven van jezelf. Denk dus even goed na wat je hier neerzet. Het is niet echt een goed idee om negatief over jezelf te doen of over vorige relaties. Wat je allemaal aan negatieve ervaringen hebt gehad kun je altijd nog vertellen als jullie elkaar wat beter kennen. Niemand zit te wachten op een mogelijk nieuwe liefde of een vriend die vol zelfbeklag zit. Met andere woorden: hou je tekst vooral positief. Vertel wie je bent, wat je leuk vindt, waar je blij van wordt. En vertel wie je zoekt. Gezamenlijke hobby’s, een gezamenlijke liefde voor een bepaalde muziekstijl of voor reizen naar bepaalde landen. Dit kunnen allemaal aanknopingspunten zijn op grond waarvan iemand jou de moeite waard kan vinden om een berichtje te sturen.

Zelf contact leggen of afwachten?

Je kunt bij Gay Parship ervoor kiezen om nadat je bent aangemeld, je hebt ingelogd en je profiel hebt ingevuld, direct op zoek te gaan naar een leuke match. Maar als je niet zo extravert bent en liever eerst de kat uit de boom kijkt is dat ook prima. Je kunt altijd afwachten of iemand jou een bericht stuurt en of die persoon je aanspreekt. Gay Parship is om die reden ook ideaal als je nog niet “uit de kast” bent gekomen en voor jezelf nog aan het ontdekken bent hoe je jouw leven als gay vorm wilt geven. Je kunt via Gay Parship op zoek gaan naar iemand die al wat langer ervaring heeft zodat je niet ineens in het diepe hoeft te springen. Je kan direct chatten via de gay chat online.

GRATIS GAYPARSHIP MAKEN

Wat kost het lidmaatschap?

Natuurlijk hoort bij een Gay Parship review ook een blik op de kosten. Aanmelden is gratis op Gay Parship. Zodra je bent aangemeld en ingelogd kun je profielen bekijken en voor jezelf beoordelen of je het de moeite waard vindt om een betaald lidmaatschap te nemen. Als je dat niet wilt omdat het je toch niet aanspreekt, verwijder dan je profiel zodat anderen hier niet vruchteloos op zullen reageren. Slapende profielen worden overigens na verloop van tijd ook wel door de beheerders verwijderd om vervuiling van het bestand te voorkomen. Als je serieus wilt gaan daten heb je een betaald abonnement nodig. Hiermee kun je berichten sturen naar andere members en gebruik maken van allerlei andere extra functies. Het is niet toegestaan om je mailadres of telefoonnummer in je profiel te zetten zodat je buiten de site om contact kunt leggen. Je kunt een betaald Premium lidmaatschap kopen per maand, per 12 maanden of voor 24 maanden. Hoe langer de periode hoe lager het bedrag dat je per maand betaalt. Je bent voordeliger uit als je niet in termijnen betaalt.

Gay Parship review conclusie

Gay Parship is een prima platform om als gay man of vrouw een serieuze partner te vinden. Volgens de website vindt bijna 40% van de mensen die zich inschrijft uiteindelijk een serieuze relatie via de website. De site is overzichtelijk en bevat veel informatie. De Algemene Voorwaarden en prijzen voor het premium membership zijn eenvoudig te vinden. De website wekt over all de indruk dating serieus te nemen en verwacht van zijn members dan ook dat ze zich dienovereenkomstig gedragen. Het is een dating community waar je je als gay met een hogere opleiding zeker thuis zult voelen. De prijzen voor het lidmaatschap zijn op zich aan de hoge kant, maar hiervoor krijg je wel een platform waar de kans dat je daadwerkelijk de liefde van je leven vindt aanmerkelijk groter is dan bij gratis datingsites voor gays.


BEST GAY DATING WEBSITE IN
BELGIUM AND THE NETHERLANDS?
GAY PARSHIP!


CREATE FREE ACCOUNT