Gay Dating Vlaanderen


De homosociale scene in Vlaanderen

Gay Dating Vlaanderen, de homoseksuele en lesbische sociale scene in vlaanderen is springlevend, zij het dat de vlag iets lager vliegt dan in Nederland.

gay dating, Vlaanderen

Tolerantie varieert van totale acceptatie bij jongere leeftijdsgroepen tot milde onverschilligheid bij de oudere generatie en opnieuw kunnen attitudes afwijken van die in steden en in het buitenland. Homo- en lesbische koppels hebben sinds 2003 recht op volledige burgerlijke huwelijksrechten. Het tweede land ter wereld – en hebben sinds 2006 het recht om kinderen te adopteren. Deze veranderingen worden aangevuld door een gezonde selectie van op tongen gerichte bars, clubs en hotels in de grote steden.

Flanders Gay Guide

De meest trendy en trendy stad van België, Antwerpen, ligt in de Vlaamse regio Noord-België, vlakbij de Nederlandse grens, en is Europa’s op een na drukste haven. Tijdens de Gouden Eeuw van de 16e eeuw was Antwerpen de op een na grootste stad in Noord-Europa. Tegenwoordig heeft de stad, met een bevolking van bijna 500.000 en een overvloed aan modieuze boetieks, restaurants, hotels en homocafés, een reputatie opgebouwd als een van de hipste gay-bestemmingen van Europa.

Zeer kleurrijke parade vol humor, shows, concerten en verrassingen van alle soorten. Belgian Pride is een gigantische fiberga van regenboogkleuren en een gelegenheid om met humor de vele vooroordelen te markeren die de homoseksuele gemeenschap nog dagelijks onder ogen moet zien.

Het middelpunt van Antwerpen, de Grote Markt, is een open voetgangersplein dat is verankerd door het beroemde standbeeld van Brabo en een mix van openbare gebouwen, openluchtcafés en sierlijke gildenhuizen. Vanaf dit uitkijkpunt, in de buurt van het noordwesten hoek van het plein, zie je het standbeeld op de voorgrond, en de iconische Onze Lieve Vrouwekathedraal torenhoog over alles in de verte. Achter waar ik deze foto schoot, staat het stadhuis van de stad, beroemd om zijn Renaissance-ontwerp.

Leonidas, één van de grootste producenten van bonbons in België, heeft vestigingen in het hele land en in verschillende andere landen over de hele wereld. Hoewel er aantoonbaar fijnere en meer ongewone chocolatiers zijn in Antwerpen, is Leonidas een betrouwbare uitstekende chocolatier met zeer aantrekkelijke prijzen, en deze locatie aan de rand van de Grote Markt is vooral handig.

Red & Blue gay disco

Red & Blue (Lange Schipperskapelstraat 11) is niet alleen de grootste homo- en lesbische disco in de stad, maar ook de grootste in België, Nederland en Luxemburg. Het ruime gebouw op 10 minuten lopen ten noorden van de Grote Markt heeft een verscheidenheid aan grote evenementen, waaronder een mannenfeest op zaterdagavond, dat begint om 11 uur en pulseert tot in de vroege uurtjes, meestal rond de 7 uur ’s ochtends. Dit is het grootste, in het oog springende homo-mannelijke feest in de regio, en een van de beste in Noord-Europa. De club organiseert ook een hele reeks jaarlijkse circuitfeesten, waaronder Circuit medio maart, Club Flesh eind maart, Toolroom Knights eind mei, Navigaytion eind juni (tijdens de grote Gay Pride-blowout) en een jubileumfeest midden in de stad -November (om de opening van de club in 1997 te vieren).

Op zondagavond, tweemaandelijks, organiseert Red & Blue een van de populairste lesbische feesten in de regio – deze evenementen draaien en zijn afwisselend bekend als Cafe de Love en Cafe deluxe, en je kunt meer leren op hun website.

De stad heeft ook enkele zeer populaire gay-sauna’s, waaronder ’t Herenhuis (de Lescluzestraat 63) en Kouros Sauna (Botermelkbaan 50). En je vindt een beetje van het zaaierigste en cruisere nachtleven van de stad langs de Van Schoonhovenstraat, tegenover Astridpleintk van het Centraal Station. Er zijn verschillende homobars en seksshops langs deze straat, ook wel bekend als de Rue de Vaseline (Vaseline Alley).

Centraal gelegen Que Pasa café (Lange Koepoorstraat 1) factureert zichzelf een homo-latijnse bar en café, en het is inderdaad een heerlijk levendige en vriendelijke plek met een aantal leuke drag parties, geweldige mojito’s en leuke muziek – je ziet misschien gewoon geen Latino-gasten hier. Het is erg gezellig en uitnodigend, en Que Pasa heeft enkele van de beste drag-shows in de stad (zoals hier afgebeeld).

MAKE FREE GAYPARSHIP ACCOUNT

LGBT-rechten in België

Lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender (LGBT) rechten in België worden gezien als een van de meest progressieve in Europa en in de wereld. Hetzelfde geslacht seksuele activiteit werd gelegaliseerd in 1795, met een gelijke leeftijd van toestemming, behalve van 1965 tot 1985. Na het verlenen van partnerschappen van hetzelfde geslacht in 2000, werd België het tweede land ter wereld dat het homohuwelijk legaliseerde in 2003. Gelijktijdige adoptie van hetzelfde geslacht werd in 2006 volledig gelegaliseerd en wordt gelijkgesteld met die van adoptie op basis van geslacht. Lesbische stellen kunnen ook toegang krijgen tot IVF. Discriminatiebeveiligingen op basis van seksuele geaardheid in tewerkstelling, huisvesting en openbare en privé-accommodaties werden in 2003 en op genderidentiteit / expressie in 2014 ingevoerd. Transgenders mogen sinds 2007 hun wettelijke geslacht wijzigen, maar onder bepaalde omstandigheden,

België is vaak officieel een van de meest homovriendelijke landen ter wereld genoemd, met recente peilingen die aangeven dat een meerderheid van de Belgen homohuwelijk en adoptie ondersteunt. De vorige premier van België, Elio Di Rupo, is een openlijk homoseksuele man en was een van de weinige staatshoofden ter wereld die zich als LHBT identificeerde. Pascal Smet, voormalig Vlaams minister van Onderwijs (in de regering van Peeters II) en huidig ​​minister van mobiliteit van Brussel, is ook openlijk homo.

LHBT-mensen zijn over het algemeen goed sociaal geaccepteerd in België. Er is een sterke homogemeenschap met tal van homoclubs. Uit een enquête van de Europese Unie in 2006 bleek dat 62% van de Belgen homohuwelijksextensies aan het hele Europa ondersteunden. Volgens de Eurobarometer van 2015 vond 77% van de Belgen dat het homohuwelijk in heel Europa zou moeten worden toegestaan, 20% was tegen

Een homovriendelijk dorp

gay dating België

Veel homo’s en lesbiennes wonen, verblijven en werken in Brussel. Het hart van de homogemeenschap van de hoofdstad is te vinden in de omgeving van de Grote Markt, de Rue du Marché au Charbon en Plattesteen! Deze drie straten worden inderdaad regenboog genoemd en ze herbergen de meeste homo-locaties in een omgeving die bestaat uit tijdloze straatstenen en opmerkelijke gebouwen.

Tijd om te eten

Na een wandeling rond de Grote Markt, wat is er beter dan een hapje en er is geen gebrek aan gay-vriendelijke restaurants bij de hand. Rue du Marché au Charbon is rijk aan restaurants die klaar staan ​​om u te verwelkomen. Il Bacaro, Kika, Fornostar … Maak uw keuze! Bij Mam Mam Mam is het een verandering van scène voor uw smaakpapillen die u te wachten staat in dit kitscherige Thaise restaurant. Bij BrusselsLife doet de naam van dit restaurant ongetwijfeld denken aan het Chez Maman drag cabaret, het verplichte punt van doorgang voor elke zichzelf respecterende Brusselse homo. Erna kan je altijd even via een gay chat andere ontmoeten.

Gay winkelen

Confectie- en accessoirewinkels liggen langs de straten van het district en zijn gemakkelijk te vinden dankzij hun fier gedragen regenboogvlaggen zoals in 2BE en Boris Boy. Voor ondeugende accessoires van elke soort, ga naar de Lady Paname liefdeswinkel.

gay dating Vlaanderen

Programma Ontspanning

Na een lange dag in onze homovriendelijke hoofdstad, wilt u niets dan ontspanning en warmte! Geen probleem, ga naar de sauna. Ideaal voor het elimineren van vermoeidheid, stress en toxines. Macho Sauna, de grootste homosauna van België, heeft al snel een plaats gevonden onder homo’s als een “must” -inrichting. In het bovenste deel van de stad vindt u Club 3000, een ruimte van meer dan 800 vierkante meter met verschillende hoogwaardige diensten: sauna, massage, jacuzzi. Als u wordt overvallen door onverbeterlijke verlegenheid, heeft u misschien de voorkeur aan l’Oasis …

MAKE FREE GAYPARSHIP ACCOUNT

Evenementen en feesten

De Belgian Lesbian and Gay Pride paradeert elk jaar op de boulevards van het centrum in mei, met de volledige steun van het stadsbestuur. De laatstgenoemden hebben ook een sculptuur geïnstalleerd ter ere van de homoseksuele gemeenschap in het midden van de homowijk: “Ma Mythologie Gay” door Jean-François Octave. Laten we ook het le festival Gay et Lesbiens noemen, dat een publiekelijk publiek van hetzelfde geslacht aantrekt.

Feestelijk Brussel heeft zijn regenboogbezoekers zoveel te bieden! En de duizenden Europese homo’s die elke maand bijeenkomen om te genieten van de hectische ritmes van de beroemde avond in La Démence zullen het met ons eens zijn. Het evenement vindt één keer per maand plaats meestal op vrijdag in de Fusenight-club. Wil je nog meer ? The You organiseert elke zondag de meest homovriendelijke feestjes in Brussel.

Op zoek naar een leuke bar? Probeer het Boysboudoir met zijn lounge-sfeer en zijn trendy decoratie. De Fontainas, de Duquesnoy, de Belgica, de oudste La Réserve en vele anderen, verwelkomen u het hele jaar door in een feestelijke, hartelijke sfeer.

Ten slotte heeft België baanbrekende wetten aangenomen met betrekking tot het homohuwelijk en de adoptie. Een extra attractie voor onze hoofdstad die zonder enige twijfel homovriendelijk is.

flanders gay dating

Een kijkje in de LGBTQ-geschiedenis

Lesbische stellen in België hebben hun familie een tijdje kunnen uitbreiden door middel van kunstmatige inseminatie, maar homoseksuele mannen zijn aan hun lot overgelaten, soms met dramatische gevolgen. In het nieuws was dit voorjaar Baby Samuel, die verwekt was met het sperma van een Belgische man en geboren was in een Oekraïense draagmoeder. Wegens een gebrek aan draagmoederschapswetten in België, zouden de autoriteiten het kind niet het land in laten. Tegen de tijd dat het Belgische consulaat uiteindelijk instemde om Samuel een paspoort te bezorgen en hem naar zijn twee vaders liet overvliegen, had hij de eerste twee jaar van zijn leven doorgebracht in een Oekraïens weeshuis.

“Er is nog geen juridisch kader”, zegt Petra De Sutter, hoofd van de fertiliteitskliniek van het UZ Gent, “dus we moeten heel voorzichtig zijn. De beslissing werpt nogal wat ethische en praktische zorgen op. ”

De precieze aard van deze zorgen blijft echter giswerk. “We willen niet verder gaan dan de eerste persverklaring,” zegt De Sutter nadat hij werd aangedrongen op verdere informatie, “om geen brandstof toe te voegen aan het vuur van een controversieel onderwerp.”

Een controversieel discussiepunt is de oorsprong van het ei, dat de biologische moeder bepaalt. Moet dat de draagmoeder zijn, wie draagt ​​het kind, of moet het het ei zijn van een anonieme donor?

Als het surrogaat de biologische moeder is, “zou de afstand tussen haar en de hoopvolle ouders zo groot mogelijk moeten zijn, of is het misschien beter voor het kind om contact te houden met haar biologische moeder?”, Vraagt ​​de universiteit zich af. “Misschien heeft het kind op een bepaalde leeftijd een moederfiguur nodig.”

Is er ook een voldoende aantal surrogaatmoeders beschikbaar om aan de vraag te voldoen? De Sutter zegt dat ze ongeveer één verzoek per week ontvangt van homoseksuele mannen in de hoop vaders te worden. “De verantwoordelijkheid om een ​​surrogaatmoeder en een eiceldonor te vinden als dat nodig is, is die van de toekomstige ouders”, zegt ze in een interview met Het Laatste Nieuws. “Het ziekenhuis kan daar niet voor zorgen.”

Beste Gay Dating websites in Vlaanderen, België?

top 10 gay dating sites belgie

Wil je als gay op date gaan in Vlaaderen maar weet je niet waar te beginnen? Dan hebben wij de oplossing voor u! Ontdek onze Top 10 Gay Dating sites pagina! Klik hier voor deze pagina.

Je krijgt direct een overzicht van de beste gay dating website. Veel succes!

 

Het UZ Gent ondersteunt nu officieel vrouwen die als surrogaatmoeders voor homoparen optreden, maar de juridische context in België blijft duister. De meeste ouders die een kind hebben via een surrogaat, die ook de biologische moeder is, adopteren het kind, wat mogelijk is als de baby twee maanden oud is, met de volledige toestemming van het surrogaat.

Er is geen specifieke wet in België die betrekking heeft op de praktijk van surrogaat moederschap. Er is echter een wet die vasthoudt aan het principe dat het menselijk lichaam niet mag worden verhandeld of het voorwerp is van een juridisch bindend contract. Een dergelijk contract tussen een surrogaatmoeder en toekomstige ouders – of dat nu homo is of niet – is daarom niet juridisch bindend.

Vanwege het ontbreken van een wet op het draagmoederschap en beperkende wetten in veel andere Europese landen, keren veel homoparen zich naar de VS om kinderen te krijgen. De VS wordt algemeen beschouwd als het voorkeursland voor draagmoederschap onder Europeanen vanwege de solide wettelijke voorwaarden en goede medische zorg. Bijna elke Amerikaanse staat staat gecompenseerd draagmoederschap toe, en geen hof van beroep heeft ooit de voogdij aan een drager van zwangerschap toegekend. ”

Draagmoederschap is niet wettelijk goedgekeurd en homoseksuele koppels die besluiten om kinderen op deze manier te krijgen, moeten dat weten “, zegt federale minister van justitie Stefaan De Clerck. “Artsen die betrokken zijn bij deze procedures moeten hun patiënten hiervan op de hoogte brengen.”

Tips

Hoewel het leuk is om een ​​goed beeld te hebben van de huidige gebeurtenissen en kennis van de lokale cultuur, is het niet langer een vereiste voor de eerste date. Als u echter geen onmiddellijk antwoord hebt voor “Wilt u trouwen?” En “Hoeveel kinderen wilt u hebben?” Is de datum net afgelopen; doe niet eens de moeite om je jas uit te doen.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn meningen niet als klootzakken, omdat in de homowereld van vandaag, klootzakken glorieus en sexy zijn en prominent worden weergegeven op foto’s die je ontvangt van potentiële vrijers. Meningen over een date lijken meer op je lesbische beste vriend: we weten dat ze belangrijk voor je is en we zijn blij dat je haar hebt, maar we hebben geen idee waarom je ons zou willen voorstellen tijdens een eerste ontmoeting en de avond in wilt wisselen in een serieuze downer.

Als je ervoor kiest om actuele gebeurtenissen te bespreken, vermijd dan alles wat zo controversieel is dat potentiële chemie wordt vernietigd, zoals de Krim, de werkprestaties van Obama, of de relevantie van “Looking” van HBO.ONZE GAY DATING WEBSITE FAVORIET VAN 2019?
GAY PARSHIP!


MAAK GRATIS ACCOUNT