Gay dating tips


Goede tips over succesvolle gay dating

Tips voor gay dating

Gay Dating Tips nodig? Het gay datingcircuit kan een jungle lijken en elke keer dat je in het water komt, kun je ofwel door alligators levend worden opgegeten, of je kunt het levend maken. In de wereld van gay dating zijn er enkele duidelijke do’s en doen dat niet. Bovendien zouden je doelstellingen altijd moeten evolueren, afhankelijk van of je gewoon wilt leren of als je eigenlijk een metgezel wilt hebben.

Zorg er wel voor dat je bij emotionele bagage vandaan blijft, maak je butthole schoon, sla altijd eerst de jouwe eruit (je creditcard), neem nooit meer dan één drankje op een eerste date en neem altijd een condoom mee. Met deze wijze woorden, zul je een geweldige tijd hebben.

Gay dating is de afgelopen jaren een stuk eenvoudiger geworden met de recente vooruitgang in gelijkheid, maar daten is nog steeds een dier om alles zelf aan te pakken. In een wereld waar nog steeds negatieve stigma’s bestaan ​​tegen de homogemeenschap, wordt daten een beetje moeilijker. De regels voor standaarddatering zijn echter nog steeds van toepassing, dus als u de sprong wilt maken van een casual hook-up naar een langetermijnvriend, is het noodzakelijk dat u eerst een paar tips weet.

Beste Gay Dating Reviews

Ben je op zoek naar de beste Gay Dating Websites en apps? Klik dan hier en bezoek onze pagina met de reviews van de beste Gay Dating websites in België en Nederland!

Tips en trucs voor gay dating

Iedereen die ooit in de online datingwereld is geweest, heeft ongetwijfeld een stroom van dodgy datingprofielen gezien – je weet wel, degenen die je laten kraken, ineenkrimpen en / of naar je vriend sturen voordat je meteen besluit dat deze persoon niet voor u. Ongeacht uw geslacht of seksuele geaardheid, dating kan lijken op een mijnenveld. Soms ontmoeten we de verkeerde mensen, kiezen we een slechte locatie of vallen we halsoverkop met iemand die gewoon vrienden wil worden. Hoewel de algemene datering ‘regeert’ – niet dat ik in regels geloof – op iedereen van toepassing kan zijn, zijn er misschien een paar dingen waar we als homokers iets meer aandacht aan moeten besteden.

Veel jongens zijn erg duidelijk in hun datingsprofielen – bijna grof – over wat ze niet willen of leuk vinden. Niet alleen is dit veel te prescriptief, je loopt ook het risico dat je overkomt als overdreven negatief. Zeg wat je leuk vindt om te doen, met wie je wilt zijn en waarom mensen met je moeten daten. Een profiel vol ‘niet in’ is teleurstellend.

Dit wordt een steeds groter probleem in de homodating-wereld. Al deze bevrijding en gelijkheid leidt tot grotere onverdraagzaamheid onder ons. Als je blank bent, zeg dan niet dat je “echt zwarte jongens bent”. Wat betekent dat uberhaupt? Je objectibiliseert een persoon zonder te denken aan wat hij nog meer te bieden heeft. Je zegt: “Je vink een vakje aan, je zult doen” alsof ze geen persoon zijn, maar een middel om je knik te stillen. Terwijl je je racisme bekijkt, moet je nadenken over de manier waarop je met andere jongens praat die niet net als jij zijn.

Gay dating tips

Be Direct

Welke eigenschappen zijn belangrijk voor u? Is het ouderdom? Lichaamstype? Haar- of oogkleur? Religie? Baan of inkomen? Onderwijs? Gevoel voor humor? De lijst kan maar doorgaan. Je zou wat tijd moeten besteden aan het maken van je lijst. Ga er dan doorheen en rangorde die eigenschappen om te beslissen wat het belangrijkst is (en onthoud, zoals Taylor Swift ooit zei: “Ik denk dat de perfectie van liefde is dat het niet perfect is.”) Misschien als een man slim is, een baan heeft en graag om te lezen en naar de film te gaan hoef je je geen zorgen te maken over zijn haarkleur of de grootte van zijn biceps.

Als je op zoek bent naar een meer toegewijde, langdurige relatie, laat het ons weten. Anders is het helemaal goed als je niet op zoek bent naar iets dat te ernstig is – zolang je het haar maar meteen laat weten. Dit vereist dat je dat grote duistere enge ding doet waar je denkt over hoe je je voelt – en dan die gevoelens verwoorden tegen een andere menselijke persoon. Zelfs als het daaropvolgende gesprek ongemakkelijk is (en het is meestal op zijn minst een klein beetje), ben je het haar verplicht om openhartig te zijn over wat je verwacht en waar je naar op zoek bent in een relatie.

Welke zijn de beste gay dating websites in België en Nederland?

Dit is een vraag die veel mensen in de gay community bezighoudt! Er zijn tegenwoordig online veel opties. Maar wij hebben hiervoor een speciale pagina opgericht met de Top 10 Gay Dating sites van België en Nederland. Je kan deze hier bekijken.

Weet waar je naar op zoek bent

Als je die lijst hebt aangemaakt, kun je beginnen met zoeken. Een donkere bar laat in de nacht is waarschijnlijk niet de beste plaats daarvoor. Ja, je krijgt misschien die winnende glimlach. Je hebt misschien een gesprek dat een schattig gevoel voor humor onthult. Maar er is zoveel meer dat u niet te weten zult komen over een bier of Cosmo. Dat is waar het web kan helpen. Met gay online dating sites zoals Compatible Partners, bespaart u de tijd en het geld dat u zou besteden om van bar naar nachtclub naar een koffiebar te gaan. Je beantwoordt vragen die een echt beeld schetsen van wie je bent en wat je zoekt in een partner. Dan doet technologie een gecompliceerde zoektocht die anders een leven lang zou kunnen duren.

Het is zo, zo belangrijk dat je weet wat je zoekt in een potentiële partner. Als je niet de tijd neemt om uit te leggen wat je precies verwacht in een relatie, is de faalkans veel groter. Ga zitten en schrijf een lijst met kenmerken op die u in een persoon wilt hebben en hoe u uw relatie wilt definiëren. Op deze manier kan miscommunicatie vanaf het begin gemakkelijk worden vermeden.

Gay dating tips

Vragen stellen

Stel vragen over hem en laat hem zien dat je zijn antwoorden hoort. Mensen voelen zich aangetrokken tot mensen die nieuwsgierig zijn naar hen, die ze willen begrijpen. Mensen worden niet aangetrokken door mensen die alleen op zichzelf lijken te zijn gericht. Nogmaals, we hebben het niet over vragen over rijkdom en roem. We hebben het over hoe hij zijn leven leidt. Dat zijn de eigenschappen die in zijn profiel Compatible Partners opkwamen. Wat doet hij het liefst op een zaterdagochtend? Heeft hij ooit gehuild in een film? Is er een stad waar hij altijd al in heeft willen wonen of wonen? En waarom is dat? Dit zijn geen vragen die u van tevoren goed zult maken. Ze komen naar je toe voor die kop koffie, als je echt naar de man voor je luistert.

En vraag het niet alleen. Het is belangrijk om te laten zien dat je zijn antwoorden hebt gehoord. We zijn allemaal in de buurt van mensen geweest die eindeloze vragen stelden, een nieuwe afschoten voordat we de eerste hebben beantwoord.

Dus hij zegt: “Ik hou ervan om zaterdag een uur in bed te blijven met mijn hond en een kop koffie en mijn e-mail in te halen op mijn mobiele telefoon. U zegt: “Wat een manier om de dag te beginnen. Koffie voor energie. Die gekke e-mail uit de weg ruimen. “Tijd voor een glimlach.

1. Stel tot nadenken stemmende vragen

Eén studie heeft aangetoond dat ingestudeerde lijnen, dat wil zeggen: “Wat doe je?” Of “Waar kom je vandaan?” Of “Kom je hier vaak?” Of “Hoe lang woon je hier al?” Een negatief effect op een datum. Iedereen heeft deze zelfde regels eerder gehoord, maar in plaats van een cliché te zijn, kun je zijn antwoorden krijgen door verschillende soorten vragen te stellen.

Om hem aan het denken te zetten, moet je hem uit zijn comfortzone halen. Eén manier om dit te doen is door elk onderwerp met nieuwsgierigheid te verbinden – ik bedoel,  oprechte  interesse. In een notendop, luister naar wat hij zegt en beantwoord authentiek.

“Hou je van stripboeken? Wat vond je van  Batman versus Superman ? “Of” Zou je ooit willen dat je enig kind was? “Of” Dat is zo geweldig dat je graag kookt – wat is je favoriete gerecht? “” Je woonde in Europa? Wauw! Dat is geweldig. Ik heb altijd al willen gaan. Wat was je favoriete deel ervan? “Luisteren en reageren is essentieel, laat het gesprek organisch verlopen in plaats van het in het niets te laten verstikken.

Gay dating tips

2. Laat hem denken dat je een duistere kant hebt

Ik haat narcisten (zoals, haat ze echt), maar hoewel ik ze probeer te verjagen, kan ik toch niet anders dan seksuele spanning met ze hebben; zoals het blijkt, ik ben niet de enige. Psychologische studies hebben eerder onderzoek versterkt waaruit blijkt dat narcisten bij de eerste indruk populairder zijn dan anderen  . Waarom? Omdat ze aantrekkelijker zijn. Ze geven ons iets om mee te spelen.

We zijn visuele wezens, maar persoonlijkheid is iets dat in onze hersenen zinkt lang nadat de persoon is verdwenen. Wanneer we een persoon zien die fysiek in vorm is, hebben we de neiging om hem te associëren met een groot aantal andere positieve eigenschappen (zelfs als deze niet van toepassing is) – dit wordt het ‘halo-effect’ genoemd.

Mensen met uitbuitende persoonlijkheden zijn efficiënter in het creëren van zelfvertrouwen en humor, maar na verloop van tijd neigt het ertoe om te weigeren zodra de waarnemer zich realiseert dat hij een klootzak is. Een vleugje narcisme maakt echter op korte termijn een goede indruk. Goedheid is essentieel, maar jezelf toestaan ​​om net zo mysterieus en verleidelijk te zijn als een vampier, zal een lange weg gaan.

3. Laat hem zich als de beste vent in de kamer voelen

Staren naar een hete vent die net het restaurant binnengelopen is, doodt het moment, vooral op de eerste date. Ik begrijp dat we onszelf niet kunnen helpen, maar als je hem aan het graven bent, wil je als laatste dat hij denkt dat je een afwachtend oog hebt.

Als hij je betrapt bij het uitchecken van de goederen, zal hij het moeilijk vinden om je in de toekomst te vertrouwen, en hij kan aannemen dat je alleen in hem bent voor seks. Begrijp me niet verkeerd, we houden allemaal van seks, maar dit is een afspraakje. Doe in ieder geval alsof je meer investeert in de relatie.

Gay dating tips

4. Maak oogcontact

Studies hebben aangetoond dat oogcontact minimaal zeven seconden cruciaal is – niet meer en niet minder. Iets langer dan 7 seconden is gewoon eng als je het mij vraagt.

Relatiedoelen instellen

Nadat je je volgende vriend hebt ontmoet, ga je aan het begin zitten en bespreek je wat je verwacht om uit de relatie te komen en richtlijnen over hoe je van elkaar verwacht dat je handelt. Op deze manier, als je een paar maanden in je relatie bent en je een verkeersdrempel hebt geraakt, zul je deze richtlijnen hebben om naar terug te verwijzen om meningsverschillen te schikken.

Dit is ook het decor voor uitstekende communicatie, het pad effenen voor een succesvolle relatie en u tevreden stellen met het resultaat. Houd in gedachten dat veel van de dynamieken in homoseksuele relaties enigszins uniek kunnen zijn.

Het vinden van de juiste persoon om in een toegewijde relatie te leven, kan zwaar werk zijn, waardoor u kwetsbaar moet zijn en buiten uw comfortzone moet komen. Je volgende vriend is net om de hoek; het enige wat je hoeft te doen is naar buiten gaan en hem vinden.

Wees avontuurlijk en spontaan in je inspanningen, maar houd je aan deze tips om succes, geluk en romantiek te combineren. Als je eenmaal je zinnen op een dergelijk doel hebt gesteld, zul je het gemakkelijk vinden om eindelijk de relatie te vinden die je wenst. Lees zeker onze datingtips voor mannen voor meer ideeën!

De homo-vertegenwoordiging in de populaire cultuur is de afgelopen decennia exponentieel gegroeid, maar er is nog steeds een gebrek aan niet-heteroseksuele karakters in tv en films. Een zilveren randje aan dit allesdoordringende probleem is dat de queer-cultuur niet zo verzandt door Hollywood-clichés over romantiek en liefde, omdat we zo zelden worden weerspiegeld in die clichés. Dit maakt het gemakkelijker om te accepteren dat in de echte wereld daten ingewikkeld en rommelig is. Een groot advies voor heteromannen: vergeet  alles wat  je in de film hebt gezien.

Gay dating tips

Hier zijn enkele gay dating tips  en trucs voor gay  dating die je moet weten …

1.  Blijf uit de buurt van bagage.  Daten met een man met bagage zal nooit leuk zijn. Er zijn veel manieren om te weten of een man bagage heeft of niet. Ten eerste kun je hem vragen waar hij werkt. Als hij je vertelt dat hij geen baan heeft, wil je waarschijnlijk doorgaan, omdat een man zonder baan niet iemand is met wie je je tijd zou verspillen. Plus, iedereen zonder baan is waarschijnlijk een beetje gek.

2.  Maak altijd schoon vóór een datum.  Je wilt nooit op een date gaan als je niet hebt gedoucht en je kontje grondig hebt schoongemaakt. U wilt ook uw tanden poetsen en uw puttenschoonmaken  . Het laatste dat je wilt, is een man naar huis brengen en dan in die lastige situatie zitten waar hij je lul wil opeten, maar je moet hem blijven duwen. Als je je kontgat eerder hebt schoongemaakt, kun je hem laten wegeten – breng het toetje!

3.  Ga er nooit vanuit dat hij  betaalt .  Alleen omdat een vent je uit vraagt, wil je nooit aannemen dat hij voor de maaltijd betaalt. Het zal slechts een van die ongemakkelijke situaties weergeven waarin je de rekening krijgt en je allebei stilt in stilte. Het meest diplomatieke wat je moet doen, is om eerst de rekening te bemachtigen. Met deze snelle vertrouwensbeweging, laat je hem ook met zijn creditcard aan de haal gaan.

4.  Nooit meer dan één drankje op de eerste date en nooit minder dan vier op je derde date. Dit is een kleine regel die ik voor mezelf heb gemaakt en die wonderwel werkt in de community voor gay dating. Ik heb maar één drankje op mijn eerste date, omdat ik voldoende gesmeerd zal zijn om te kletsen en sociaal te zijn, maar niet voldoende gesmeerd om te neuken en mezelf te snel weg te geven. Met vier drankjes op de derde date – wie geeft er een neukbeurt.

5.  Breng een condoom mee.  In de gay dating wereld is het gek als je zonder condoom op pad gaat. Dit lijkt een beetje op het betreden van een radioactieve zone zonder masker. Wie weet of je het nodig hebt – maar je wilt een condoom bij je houden voor het geval dat. Je wilt niet in een van die situaties zijn waar je voor de gek houdt, maar tien blokken verderop moet lopen om een ​​condoom te krijgen. Tegen de tijd dat je terugkomt, is hij waarschijnlijk in slaap gevallen.ONZE GAY DATING WEBSITE FAVORIET VAN 2019?
GAY PARSHIP!


MAAK GRATIS ACCOUNT