Gay afspraakjes

gay afspraakjes

Gay afspraakjes regelen is op de dag van vandaag niet zo gemakkelijk. Er zijn echter wel heel wat websites waar je als gay terecht kan, maar indien je het serieus wilt doen, dan zal je toch even moeten zoeken.

We zouden zeggen dat er enkele tools en handige platformen bestaan om elkaar te ontmoeten, echter is niet alles zo toegankelijk als het lijkt. De sociale media is een vergif want vaak worden gay mensen hierop afgestraft en beledigd. Er is weinig tot geen privacy en mensen kicken erop om je pijn te doen.

Wanneer we dan op google nakijken kan je enkel sex dating sites terugvinden en is het serieuze er helemaal van af.

Maar waar kan je dan als gay nog terecht om toch een serieuze afspraak te pakken te krijgen en net iets meer uit te halen dan een snel avontuurtje?

Gay afspraakjes via Labib

Labib wil alle homoseksuelen mannen hierbij helpen en gaat actief op zoek naar de beste dating plaatsen online en offline. Daarnaast zoeken we heel wat informatie op, om iedereen het nodige duwtje in de rug te kunnen geven voor het maken van een leuke date. Je zal op deze website heel wat artikelen terugvinden die verwijzen naar een goede dating plaats of enkele tips rond het maken van een leuke afspraak. Man zoekt man afspraakjes?

Gay afspraakjes via Labib moet dan ook een koud kunstje zijn, zeker als je alle tips en voorstellen zal volgen. Hier wordt er actief gezocht waar je je meteen goed kan aanmelden en waar de slaagkansen op een leuke afspraak dan ook hoog liggen. En geen nood, er komen steeds meer artikels bij waardoor je alles hier op Labib kan terugvinden.

afspraakjes gay

Hoe maak ik een leuke afspraak?

Voor je een afspraak inplant is het van groot belang eerst uit te maken wat je van deze afspraak verwacht. Aan de hand van de verwachtingen kan je dan ook de nodige wegen inslaan. Wanneer je van een afspraak enkel een kort en spannend avontuur wenst, dan zijn er duizenden platformen en plaatsen waar je dit kan vinden. Wens je toch iets serieuzer dan neem je best wat voorbereiding en zoekwerk.

Maak nu een GRATIS account aan bij Gay Parship

Enkele basisvragen die je moet stellen voor het maken van een serieuze afspraak:

  • Wie wens ik voor me? (Welke karaktereigenschappen moet deze persoon hebben, gelijke interesses maar ook uiterlijk kan een rol spelen)
  • Wat verwacht ik van deze afspraak? (Een gewone babbel, iets meer dan een babbel, een opbouw van vriendschap of liefde?)
  • Afstand (Ga ik ver uit mijn comfort zone of blijf ik eerder rond de kerk zoeken?)
  • Online of offline? (Bij een online tool, kan je altijd overgaan naar offline maar omgekeerd is net iets moeilijker)
  • Actief of passief? (Ben je een actief persoon en wens je je afspraakje met een activiteit of zou je eerder rustig starten met een hapje of een drankje?)
  • Wat wens ik te vertellen en wat ook zeker niet? (Neem voor jezelf reeds enige grenzen waar je wel of niet wenst over te praten. Dit kan belangrijk zijn voor je date en durf dit ook duidelijk aan te geven)
  • En natuurlijk wat trek ik aan? (Dit is sterk afhankelijk ook van waar je date zal plaatsvinden en welke verwachting jij hiervoor hebt)

Wanneer je deze vragen stap voor stap invult en nagaat, zal je al veel sneller weten waar je best gaat zoeken naar gay afspraakjes. Wie de vragenlijst invult, weet dat hij al iets serieuze op zoek is en niet naar een kort en snel avontuurtje zoekt. Wanneer je deze vragen opneemt zal je ook snel zien dat Google je niet gauw zal helpen.

gay dating in belgie

Datingsites voor gays

Jawel hoor, er zijn een tal van goede datingsites voor gays zoals gay partner en gay parship. Deze datingsites helpen je verder in de serieuze zoektocht naar een goede date en toekomstige partner. Het vinden van de ware liefde is hier helemaal niet veraf.

Deze twee datingsites hebben een goede referentie en bieden een hoge slaagkans op het vinden van de juiste partner. Wie dus op zoek is naar een serieuze date met mogelijk gevolg op ware liefde, kan zich op deze twee sites zeker en vast goed voelen. De platformen zijn zeer eenvoudig en overzichtelijk, daarnaast is het heel duidelijk wat mensen er zoeken en waar de grens ligt.

Wie even wil aftasten welk van beide hij beter vindt of waar hij zich het meest thuis voelt kan zich altijd gratis registreren. Dit is mogelijk op beide sites. Daarbij kan je door het platform heen scrollen en mogelijke dates opzoeken. Je hebt de mogelijkheid een stuk van jezelf te delen, tot zover jij dit wenst en je kan even piepen bij de andere profielen. Al gauw zal je merken dat er interesse in je profiel komt en ben je vertrokken naar een ideale date.

Beide platformen hebben enkele leuke extra’s om je de nodige duw in de rug te geven voor het maken van een eerste contact en een gepaste openingszin te plaatsen. Dat maakt het daten dan op deze sites ook weer fun!

Gay afspraakjes maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn als je op deze platformen aanmeldt. Je zal al snel merken dat dit een piece of cake is.

Vind hier onze Top 10 Gay Dating sites in België en Nederland

Iedereen vraagt zich waar hij goede en betrouwbare gay datingsites kan terugvinden in België en Nederland. Daarom hebben wij een top 10 gemaakt van alle sites die hiervoor in aanmerking komen.

Je kan de TOP 10 hier ontdekken.

GayParship staat al enkele jaren dik verdiend op nummer 1. Je kan onze uitgebreide review van Gayparship hier ontdekken.

top 10 gay dating sites belgie

Gay afspraakjes online of offline?

Dat is een keuze waar velen nog over twijfelen. Op offline gebied ben je in direct contact en dat kan zijn voor en nadelen hebben. Voordeel is dat je meteen weet waaraan je bent maar daar is natuurlijk het nadeel aan gekoppeld dat je niet eerst hebt kunnen screenen en dat eender wie daar voor je kan staan. Bovendien zijn niet alle offline gay plaatsen even veilig om af te spreken en zijn deze vaak ook gekoppeld aan vooral seksdaten.

Wie naast seks ook iets serieus zoekt, en dat kan ook een vriendschap zijn, kan zich beter voorbereiden met de online tools die er zijn. Zoek een gepaste match en weet wat je mag verwachten van je date. De slaagkansen zijn hier groter en ook het maken van een date is net iets veiliger. Door de goede screening ben je beter voorbereid en we weten allen dat een goede voorbereiding al het halve werk verzet heeft.

Maak nu een GRATIS account aan bij Gay Parship